Foto's >>

Boomverzorging

 

Welkom op de site van Redelijkheid Boomverzorging

       Redelijkheid Boomverzorging is een jong bedrijf dat zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het kappen en snoeien van bomen en met nadruk op bomen op moeilijk bereikbare plaatsen of in gevaarlijke posities. Wij werken in principe door geheel Nederland.

       U kunt bij ons terecht voor al uw kap en snoeiwerk. Wij werken met de nieuwste materialen op het boomverzorgingsgebied en kunnen daarom in veel situaties een oplossing bieden. Voor een offerte kunt u ons altijd bellen of e-mailen zie hiervoor de contact pagina. Wij kunnen uw boom tot brandhout zagen, de takken versnipperen of afvoeren en de stobben laten wegfrezen. Ook wilgen knotten; doorgeschoten heggen in vorm brengen en het leegmaken van verwilderde tuinen kunnen wij voor u verzorgen. Wij wikkelen ook bomen die zonnebrand gevoelig zijn door bijvoorbeeld plotselinge vrijstand of bouwwerkzaamheden.

Overzicht gerealiseerde projecten

Aanplant van 2 stuks Quercus Cerris maat 60 -70 cm in opdracht van de HC&VV vereeniging te Den Haag.

  

Kluiten van 4 tot 5 duizend kilo.

Planten van een 3000kg zware Acer campestre

 

Stobbenfrezen in alle hoeken en gaten met de zeer compacte Predator 26 stobbenfrees op rupsbanden. hellingen tot 40% zijn geen probleem voor deze machine.